JobFair

Организирано од: BEST Skopje


Распоред на предавања на градежниот факултет во четврток (12.03.2014)

Поставено на 2014-03-12 19:35:13


img/JF.png

Позната е и агендата на предавања за утрешниот ден во склоп на овогодинешниот JobFair на Градежниот Факултет:

11:00-11:45 - Проф. д-р Горан Марковски - „Градежната експанзија, шанса и предизвик“
11:50-12:35 - Проф. д-р Дарко Мославац, асист. м-р Златко Зафировски - „Подземна сообраќајница во Скопје, осврт кон технологија на изведба“
12:40-13:20 - Проф. д-р Тодорка Самарџиоска, Ана Караџа, Сања Гашпарова - „Приказ на методи за градба на енергетски ефикасни објекти“
13:25-13:45 - Дискусија (отворено за сите заинтересирани)

За присуство на некое од горенаведените предавања може да се пријавите на следниов линк.


Нетцетера на JobFair 2014

Поставено на 2014-03-11 15:23:49


http://i.imgur.com/xVAhErd.jpg

Распоредот за презентациите и предавањата кои ќе се одржат на овогодинешното издание на Саемот за Вработување и Кариера - JobFair 2014 можете да го погледнете на следниов линк.

Сите заинтересирани кои би сакале да присуствуваат на некое од наведените предавања треба да се пријават преку следнава форма.

НАПОМЕНА: Секое пријавување е важечко само доколку корисникот има оставено свое CV на веб страната.


Распоред на презентации и предавања

Поставено на 2014-03-09 17:12:32


img/JF.png

Распоредот за презентациите и предавањата кои ќе се одржат на овогодинешното издание на Саемот за Вработување и Кариера - JobFair 2014 можете да го погледнете на следниов линк.

Сите заинтересирани кои би сакале да присуствуваат на некое од наведените предавања треба да се пријават преку следнава форма.

НАПОМЕНА: Секое пријавување е важечко само доколку корисникот има оставено свое CV на веб страната.


JobFair 2014 маркетинг видео

Поставено на 2014-03-09 15:19:09
TITAN CEMENTARNICA USJE НА JOBFAIR 2014

Поставено на 2014-03-07 22:49:24


img/titan.png

Цементарница УСЈЕ АД е производител на цемент и други градежни материјали, членка на Групацијата ТИТАН, која е мултирегионален производител на цемент. Основана е во Скопје во 1955 година и претставува извонреден пример на компанија со одржлив развој. Нивните постојани вложувања во производната технологија, започнување и спроведување на разновидни проекти во сферата на заштитата на животната средина, развој на заедницата и останати проекти во областа на Корпоративната Општествена Одговорност се главните придобивки од нивната филозофија на одржлив развој. Компанијата го снабдува локалниот пазар, како и пазарите во регионот (Косово, Албанија и Бугарија).

Повеќе информации на www.usje.com.mk.


Hyera Software

Поставено на 2014-03-07 22:19:12


img/hyera.png

На наше огромно задоволство, оваа година Job Fair ќе може да се пофали со еден исклучително посебен учесник, а тоа се Hyera Software.
Hyera Software е италијанска компанија основана во 2000-та година и е специјализирана во развојот на управување со ефикасни решенија и мерење на ефикасноста. Оваа компанија во годината на отпочнување на својата работа била меѓу првите во светот кои нуделе услуги основани на софтверот.
Hyera Software се лидери кога станува збор за системскиот менаџмент saas. Моментално имаат повеќе од 2000 малопродажни објекти на мултинационално ниво, меѓу кои лидери на големи трговски претпријатија, кои ги користат нивните услуги.

За повеќе информации посетете го сајтот www.hyerasoftware.com