Job Fair - Саем за вработување и кариера
JobFair

Локација и контакт БЕСТ Скопје


Координатори на проектот:


Сања Стојаноска    
Телефон: 070 305 883
E-mail: sanja.s.stojanoska@gmail.com

Јана Магдеска    
Телефон: 076 353 733
E-mail: janamagdeska11@gmail.com

Адреса:
Борд на Европски Студенти по Технологија – Скопје,
Факултет за Електротехника и Информациски Технологии,
Карпош II бб,
1000 Скопје, Македонија

e-mail: skopje@best.org.mk
web: www.best.org.mk